Michael Kors


Michael Kors har det bästa av allt, skor, väskor och klockor! Jag vill ha!

MAC


Var på Nordströms och köpte på mig nytt smink! En tjej på MAC har vid två tillfällen sminkat mig, hon är grym! Det är kanonbra, dem sminkar en gratis. Så varit där någon gång innan utgång! Hur bra är inte det? Älskar MAC, fick köpt på mig tre olika skuggor, borste, och detta oranga läppstiftet! moah!

my best friend


Till Malin: Jag vet Malin, jag borde plugga. Men du vet också hur okoncentrerad jag kan vara ibland, speciellt just nu? varför? Kan det vara för att det är 41 grader på utsidan och att poolen är så otroligt lockande. Eller för att jag vet att alla ska gå ut om några timmar och det stressar upp mig.... Saknar dig redan, tur vi hann åka och köpa godis så jag kan bli pigg. Sitter här och tänker på hur jag ska klara arizona utan dig?? (när jag egentligen borde tänka på "how beauty magazines make people feel ugly") Kommer sakna våra "måååånar" tillsammans efter utekvällarna, när vi ligger och pratar och analyserar allt som hände kvällen innan. Kommer sakna våra löjliga wallpost's meddelande på facebook (relaterat till kvällen innan hahaha). Våra shoppingturer, vårt lapande efter sol, vårt eviga tjat och prat...Vårt dansande ute i scottsdale... Kommer sakna våra text och alla 100 samtal each day ;) gosh jag kommer sakna dig!

loves ya girlie


the new in spot


Mötte precis upp två vänner för lunch. Var på LJO vilket är ett av mina favoritställen! Min vän Hunter hade fått en hyrbil då hans är på servic. Han fick bilen som körs i  Transformer filmerna, en splitter ny Camaro 2010. Så, begav oss ut på en liten åktur! Han visade mig ett nytt ställe The Vig och när vi gör Valley (lämnar över bilen för att få den parkerad) säger killen där, Ah man - det är den första Camaron jag sett här, you gotta have a balloon for that! Haha, han bara smilar och håller med! Det skadar väl inte att han tror att det är hans bil! HA! Hunter visar alltid oss de bästa ställerna och presenterar oss för dem coolaste människorna. Detta är nu mitt  nya favoritstället jag kommer hänga på. Det värsta är att jag aldrig varit där tidigare och det ligger bara 10 block away from my house, kan det bli bättre ;) Det är en restaurang som har en stor bar på insidan men det bästa av allt är den coola uteservering dem har. Ikväll hade jag tänkt att vara hemma och plugga, men går definitivt till The Vig - vin och chill!


up on camelback mountain at night


Vad har vi mer hittat på..... Vid 11 tiden körde jag och Steph upp på Camelback och tittade ut över Phoenix. Så vackert där uppe på berget när det är mörkt. Dem mest fantastiska husen finns också där. Körde runt ett tag och drömde oss bort..


time to go out


Så häromdagen var vi ute och dansade igen. Jag och Step som ni ser ovan har tillbringat mycket tid tillsammans! Min världfamilj har varit i Florida (så sitter nu och väntar på att dem ska landa, så jag kan plocka upp dem) så Steph har bott hos mig i nästan en vecka. Har legat ute och solat, pluggat, varit på Last Chance igen och spenderat massor av pengar, humm... Last Chance är farligt.. Ganska så uttråkad just nu faktiskt, måste egentligen plugga men har ingen motivation alls, hur ska jag få den tillbaka?

vackert


knock me down - LOVE IT


Arizona State University Baseball


I am going to try to write this one in English since I want to write about the great American pasttime of BASEBALL!
It seems simple, you have 9 innings, each with 3 outs.  A pitcher can throw the ball to the batter in the strike zone or out of it, which then the pitch is considered a "ball".  OK, so if you are lost, it is ok.  All I know is that one of my best friends here, Stephanie, loves baseball.  She tries to teach me.  Arizona State University went to the College World Series this year, and they were just defeated tonight, in the final elimination round, by the University of Texas.  I thought the world ended by the screaming and dissapointment from my friend Stephanie :)  She went to the games in Omaha, Nebraska last week and had the time of her life.  It seems quite fun! (pictures are from Stephanie's trip last week- she is the one with brown hair on the left)

friday


Utgång igår. Träffades på ett ställe i oldtowm för dinner and drinks, jag önskade AQUA och (the chili hot peppers) HAHA!!! Sedan blev det dans! Dagen idag har jag tillbringat hemma med Steph... har inte gjort ett skit! Eller jooo, vi gjorde dem här bliderna för vi var uttråkade! Malin kom över och vi såg filmen 21, mycket bra, se den! aww fick mig att tänka på VEGAS

hej från taket på en limooo!


Vegas höjdpunkt! På födelsedagen hade vi underbar middag igen, kött som vi tillagade själva på varma stenar. Efter mycket dans fick jag och Malin ont i fötterna så var tvungen att gå och byta ut klackarna mot flipflops, så underbart! Vi hade splittrats från alla våra vänner med två av dem väntade nere på hotellet på oss... kl var 2.30am (morgon) och vegas är staden som aldrig sover, så vi kunde inte lägga oss än, nej, vi ville ut på strippen! (gatan där allt händer). Utanför hotellet stod en limo parkerad. Vi tog den och åkte genom hela strippen, ståendes i takluckan och blickade ut över vegas nattliv med håret blåsandes. (Kommer ihåg att jag frågade, får man verkligen göra såhär? - It's vegas baby!) Detta var något av det bästa jag gjort, ett minne som altid kommer att vara kvar! U P P L E V E L S E!! kändes väääldigt pretty woman
ttyl!


finally 21!!



Jag är världens sämsta på att uppdatera just nu, jag vet! Helgen i Vegas var Amazing! Åkte dit för att fira min 21 års dag som typ är den största dagen att fira här, haha! Det var jag Malin, Finley, Morgan och Stephanie som åkte från Arizona. Lite annat folk kom också över + att vi fick träffa alla deras vänner! Marc gjorde vår resa helt underbar! Första dagen hade han bokat bord på den mest fantastiska restaurangen - Bellagio. Satt ute på balkongen som endast hade fem bord och såg ut över "eiffeltornet" och the fountain show... Kunde inte ha en bättre utsikt! Beställde in massor av smårätter så alla fick smaka på allt, maten var underbar! Efter detta blev det Studio 54, The Bank och mer party! Blev dans tills jag och Malin var tvungen att gå och byta klackarna mot flipflopps!   
Det kommer mer, det bästa får man vänta på ; )

Rehab



Världens dåligaste på att uppdatera!! Här är vi på Hard Rock's Rehab.... Lika galet som det låter, vattnet vågade man knappt gå i.... tusentals av människor, musik, dans och party!

too tired to stand up!


Back from Vegas, hade en helt AMAZING time over there! I Vegas får man ju som sagt inte så många timmars sömn, vilket självklart hör till! Så idag hände något konstigt när jag skulle gå upp från sängen, jag gick upp och kunde inte stå på bena, jag bara föll ner på golvet, jag försökte ställa mig en andra gång men samma sak hände. Harregud, vet inte vad som hände, Vegas tog kanske kol på mig!!! Som ni ser har jag lärt mig spela med! Kommer mer bilder snart! Night

VEGAS BABY!!!

 

Nu är vi påväg mot VEGAS! Klockan är bara 6am och vi bär redan klackar! Yeyyy!!!

packing...!


Lösögonfransar är köpta och klänningarna nerpackade.... Imorgon bär det av till VEGAS!!! Kan knappast vänta, ska fira min 21 årsdag, vilket inte kan firas bättre någon stans än just DÄR! Jag och fyra tjejer åker över, NU sängen IMORGON VEGAS!!!!


remember

 

DEM kom tillbaka,
denna dansar vi nu till!!!

pool all day


Poolen hela dagen idag med Steph. Har också varit och lunchat på världens bästa LJO! Fick också shoppat loss lite på last chance, vilket är världens billigast ställe. Skor man normalt köper för 140 dollar hittar man där för 30 dollar, snacka om kap! Blev den fina väskan på bilen och lite toppar! Vår kompis presenterade mig och Malin för lite nytt folk ikväll. Det är så roligt för vi får alltid dra hela vår historia som brukar gå... we live here and  we're au pairs, och alla tittar väldigt frågande på oss? Fick tusentals frågor ikväll om hur det är att leva i Sverige och dem tre mest populära frågorna är, Har ni tjocka människor? Tittar ni på amerikanska filmer? Vad är den största olikheten? Vi brukar säga att religion är en väldigt stor olikhet. Alla här är väldigt troende medans religion hemma inte alls är liks stort. Jag brukar också säga att hemma stannar vi på gult ljus, här gasar man och kör!! haha 

MTV Movie Awards



Poolen idag med Stephanie, smörjde på massa baby oil och hoppades på en brunare bränna! Solar upp oss inför VEGAS!!!! I'M SO EXCITED! Idag började jag sommar skola.... tar ENG102, tog ENG101 sist så nu följer jag upp med denna class! Det var helt ok, efter blev det Walmart med Fin och Morgan, handlade massor av maretial till klassen.... helt onödigt men läraren wants us too.... Btw, Jag och Malin såg MTV Movie Awards igår, så sjukt bra!!!!!! Vad hände egentligen med Bella från twilight när hon skulle ta emot priset, what was wrong with her? Men jag gillar henne! Vi fick också se ett klipp från New Moon, can't wait! Twilight är verkligen min favorit!

at the lake - Texas


Tillbringade fyra hela dagar i Hunter's lakehouse. Hade det helt underbart, låg i det varma vattnet, åkte jetski, jag var uppe i 115 km/h, det gick snabbt kan jag meddela men det var sjukt skoj!  Åkte wakebors, tubing, båt! På kvällarna satt vi ute på bryggan och spelade spel. Texas är helt underbart och jag är så glad att jag fått chansen att se det!

Thanks Hunter!

RSS 2.0