my lovely friend


H A P P Y   B I R T H D A Y!!!! Idag fyller en av mina absolut bästa vänner år, 21 blir hon! Det är ju ganska stort som alla vet när man bor på denna sidan av jorden! Jag och malleballe möttes upp på Landvetter lite mer än ett år sedan, satt på flighten tillsammans till New York och tillbringade fem underbara (eller vad ska man kalla skolan?) dagar ihop! Sedan skildes vi åt och sågs inte på ett halvår... innan vi nästa gång möttes upp i Washington D.C! nu har det
 snart gått sex månader sedan sist igen, and i can't wait to see you!!!! Nu hoppas jag bara på att du kan flytta in hos någon jädra familj så vi alla kan dra till VEGAS i Juni! yey! Ha en U N D E R B A R    F Ö D E L S E D A G! Love you!

utflykter


What a lovely Monday... Jag och en ny tjejkompis var på tre olika ställen och kollade in shoppingen... Eftersom hon är härifrån så tänkte ju jag att hon kunde få visa mig några nya coola ställen man kan shoppa loss på, men det var snarare jag som tog med henne till ställen hon aldrig varit på, där ser man! Hittade dessa snyggingarna från Steve Madden för bara $ 30. Snacka om kap, älskar last chance, där kan man verkligen fynda om man har tur! Helt otroligt, varit här i ett år men inte varit på ASU ännu. Det är Universitetet här i Arizona, största campuset USA har. Det är STORT. Vi gick bara runt och kollade på alla människor, fikade, träffade folk etc. Ah, tänk att få bo på campus som hon gort för något år sedan, that would be so much fun! Efter ett par timmar på skolan mötte vi upp lite vänner för middag och gick därefter och såg I Love You Man, så jävla bra! se den! Blev en heldag med massa olika utflykter!  

busy days...


Fullt upp har det varit för mig i några dagar nu... Hade barnen i helgen så då blir det inte mycket vila! Hunnit med mycket ändå! Hade lite vänner över på bbq, åt gott och satt framför brasan hela kvällen och pratade av oss och grillade marsmallows... ja, man grillar en marsmallows lägger den på en kexbit tar en chokladbit emellan och sedan på med en till kexbit...s.k, smors...  riktigt amerikanskt!


you know you are from arizona when...


..you discover, in July it only takes two fingers to drive your car, because your steering wheel is so hot.
...the best parking is determined by shade.....not distance.
...sunscreen is sold year round and kept right at the checkout counter.
...you know better than to get into a car with leather seats if you're wearing shorts.
...you think a red light is merely a suggestion.
...you can attend any function wearing shorts and a tank top.
...you get rained on and look around surprised, wondering where if came from.
...you go out-of-state and realize that not everyone has a pool in their backyard.
...about 10% of the people there were born there, all the rest moved from different states.
...you have pet scorpions
...you can smell the rain before there are even clouds in the sky.
...you move away and lose your tan... and you didn't think you had a tan.


9.36


Nu har urban free shipping, hur awesome är inte det... kan man beställa massa kläder utan kostnad! En fågel viskade i mitt öra att Uraban Outfitters ska öppna i Sthlm, stämmer detta?
Annars, fredagskväll... Barnen är här denna helgen, precis klar med hämtningar och lämningar, middag, och pyamasen är tom. på!

HA!


12.37


Haft en härlig ettårsdag! Ledig, så först blev det poolen i några timmar, sedan hiking i Squaw peak. Avslutade kvällen shopping och en liten snutt av The City...

365 days in the u.s


jag och malleballe framme i USA

påväg mot NEW YORK...... tänk vad ett år går fort!

Idag är det ett år sedan jag stod på Landvetter med tårarna sprutandes längst kinderna... Gosh! Att säga bye bye till familj och vänner var inte det lättaste.. tanken på att vara borta ett helt år skrämmde mig på något vis. Jag kommer ihåg att jag inte alls var rädd för "vad som komma skall" utan det var tanken över att vara borta i 365 dar som fick mig att må illa... dem där 365 dagarna har nu förvandlats till 759... men jag ångrar mig inte att jag åkte iväg, livet hemma hade börjat kännas så enformigt och jag ville bara komma bort! Ett år senare känner jag mig så glad över mitt beslut. Man lär sig så mycket om sig själv, man lär sig hantera svåra situationer, man förbättrar engelskan och man får vakna till underbart väder varje morgon ;). Har fått vara med om så mycket under mitt år, bara att bo i en amerikansk familj och leva under deras levnadsätt är en upplevelse. Jag har fått möjligheten att resa till massor av olika platser med både min v-familj och på egen hand. Och nu väntar ett nytt spänande år.... har massor av andra platser jag vill besöka innan jag åker hem... Hawaii, Mexico City och Las Vegas står på listan! Om någon där ute funderar över att åka iväg som au pair, gör det, testa! Det är en upplevelse som ni kommer att ha med er hela livet!

hot


Nu börjar värmen verkligen komma.... 36 grader var det idag, 38 imorgon! trevligt. Som Malin sa igår, man har nästan glömt av hur varmt det kan bli här borta.. Var ute i morse vid halv nio tiden och det var redan då svettigt. hmm. Man börjar redan nu bränna sig när man sätter sig i bilen, sätet får man täcka med en handduk om man inte vill bränna ihjäl sig och en vattenflaska får alltid följa med så man inte torkar ut...
Passet på gymmet ikväll var hårt, blev body works + abs, samma som förra måndagen. Jag som just blivit av med träningsvärken...

trippa på tå

Blev bjudan på förfest i helgen. Huset låg uppe i bergen och var helt otroligt stort, tagit så lång tid som tre år att bygga färdigt det. Det var enormt med 45 rum, 47 tv's, huset hade ett enormt kassavalv, bibliotek, spa, och speciella kök för kockarna. Varje rum var inrett av speciella designers som Gucci och Dolce & Gabbana. Huset ska säljas för 180 miljoner kroner och vi frågade oss vem som skulle köpa ett hus som detta... Chris Brown var en av alla som varit och kikat på huset, ja vem annars skulle ha råd?  Ja, man fick verkligen trippa på tå där inne. Gosh!

it's over now

Inte haft någon tid till att skriva på länge.. men blir ändring på det snart! Idag har jag ägnat nästan hela dagen på "The skydiving Center" man kunde nästan tro att det var jag som skulle hoppa... nej inte än, behöver mer tid att bearbeta.  ;) haha.. några vänner hoppade och det var så coolt! Malin... Marina... Linnea och Daniel bra jobbat!!!!!!


blommigt


klänning - Urban Outfitters

phu.....

Precis hemkommen från ett av de tuffaste passen på gymmet... Blev Body Works + abs och jag säger bara phu... helt slut, kan knappt gå, jag som trodde jag var lite vältränad i alla fall.... Men det gjorde gott! Blev en del shoppat idag också, åkte till lite av gettot i Phx. Självklart klarar jag och Malin inte av att gå in i Forever 21 och komma ut tomhänta, nej det blev en tjock kasse fylld. Nu dusch och sedan sängen så får vi se om jag orkar med Mat Pilatus imorgon bitti.  

kap


Gjorde två riktiga kap häromdagen. Det var nämligen SALE på Urban. Blev en mocka-väska och en jeans skjorta... när man nu ska använda den, börjar bli RIKTIGT HETT i arizona

GLAD PÅSK


Glad Påsk! Älskar påsken, så mysigt att få små söta påskägg fulla med gott godis.. mmm. Nu blev jag sugen på svenskt lösgodis, det är bannemej något USA inte har - gott godis. Här får man äta Snickers och Tzizzlers... Men fick faktiskt ett litet fint påskpaket häromdagen på posten. Fick små söta presenter av familjen, därav lite påskgodis! Inehöll ocskå lite söta saker man kan hänga i påskriset, men har ju inget sådant här så var ute i morse och fick hämtat in lite andra kvistar, haha. För ingen påsk utan pynt på rummet! Tillbringat hela dagen med mina världbarn, suttit och gjort easter cards hela dagen lång.. Har också kokat 72 ägg som vi ska måla imorgon, gud, min familj hemma i Sverige brukar bara måla var sitt ägg. Harre, i morgon ska det målas som aldrig förr!!! 

it's all about the look


Titta vad jag fick med mig hem från SD, älskar ju surfing så vad kan inte passa bättre än dessa på väggen!

slitet och randigt


Nyinköpta slitna + höga-i-midjan jeans-shorts, och en härlig topp till det som kommer bli en av mina favoriter........

let me sing

 
Kan inte få nog av Twilight och av alla vackra låtar i filmen vackert, vackert

12.33


Blev ju självklart lite shopping i San Diego. Denna blåa mössan fick jag slängt ner i kassen tillsammans med lite andra plagg! (eller många andra) Blev ju nästan rånad over there..   ; ) 

havet hade inte varit fel


Nackdelen med Arizona är att det inte finns något hav/beach, even though we have lots of lakes (men det är inte riktigt samma sak). Älskar beachen, men vem gör inte det? Nästa gång jag flyttar ska det vara nära ett hav, helst så att man kan surfa varje dag, det hade inte varit fel. Bilder från Pacific Beach in San Diego 

beach, town, party


San Diego, San Diego.. Alltid lika svårt att lämna något nytt och underbart. Nu tillbaka i Phoenix igen. Inte första gången jag är i den del av Californien, varit i Coronado tidigare men har då inte fått se själva staden, då det är en plats för sig, (som också är helt fantastisk). Jag och bästa vännen Malin hann utforska staden rejält, var i Old Town, Balboa Park, såg the gaslamps. Vi fick också rekommendationer om de bästa klubbarna och en härlig dag på beachen. Kommer mer.....

bye bye arizona, we'r going on a road trip -


Jag och Malin pratade i telefon i gårkväll... - Ska vi åka någonstans denna helgen frågade Malin. - Ja det gör vi sa jag! Så just nu bär det av, jag och min babe drar till Cali och San Diego. Bilen är fulproppad med kläder och skor! Fram med kartan så kör vi! Hörs där! Tjingeling!  

kan inte få nog av dem


Vem älskar inte The City? Kan knappast vänta tills det kör igång igen! Alla avsnitt hittar ni här

The haunting in Connecticut


Såg denna filmen på bio häromdagen. Om du vill se något skrämmande, go see it. Det som gör den betydligt mer skrämmande är att den är baserad på en sann historia, det ni...  


pretending like we never met


Blev dans och tjejsnack igår. Ja eller vi prata så gott det gick i skithög volym. Stod i baren och killen som serverade oss kom efter en stund fram till oss, satte två glas framför oss och började hälla upp. Vi pratade lite med honom. Både han och jag vet att vi träffats tidigare (även om det var längesedan), vi har ju till och med umgåtts, hallå, låtsas inte som om du inte kommer ihåg. Men i alla fall, ingen säger något. Vi bara låtsas som ingentingsom om vi aldrig setts tidigare. Sedan går han iväg. Hur märkligt är egentligen inte sånna situvationer? Haha... Knäppt!? Går ut till bilen och brevid oss står den här saken parkerad. Ville bara visa er vad vissa människor här i Scottsdale kör för bilar. Var bara tvungen att ta ett kort

RSS 2.0