we did it

 
Steph and I hiked Squaw Peak this morning. It was fun. But so damn hard today.

i have too many favorite places..


Mina tre favorit ställen. Marbella -- jag kunde ha bott där idag. Bodde där i 6 månader när jag var yngre. Kommer ihåg när mamma och pappa tog mig till skolan första dagen, alla barnen tittade på mig och jag var livrädd. Kanske var det lika bra att mamma och pappa bestämde sig för att flytta tillbaka... om inte hade jag kunnat flytande spanska vid det här lagret. Här i Phoenix talar nästan alla spanska, vi är ju så nära Mexico. Jag som tog spanska i sex år i skolan kan inte ens ha en konversation med en mexikan. Min familj kom precis hem från Marbella, är där varje år. Pappa höll på att skaffa mig en flygbiljett över, men hade blivit alldeles för svårt för mig att ta mig till usa igen. Hade nämligen på hemvägen behövt åka till Sverige och Stockholm för att fixa nytt Visum för att sedan kunna flyga över till usa. Nästa gång. Jag älskar LA, men hade man verkligen klarat av att bo där? Pratade med en vän som flög över från CA, - LA är en rolig plats att besöka, men att bo på, nja. Det blir som vilket annat ställe som helst efter ett tag (såklart, varför skulle det inte bli det?) och trafiken.... it sucks! Sen kommer Stockholm, tror nog faktiskt att det är en av mina favorit städer hemma i Sverige. Glad nu Malin?  

good morning


Min världfamilj är i kyrkan. Jag får alltid ett brake Söndagar mellan 11-12. Då har jag tid till att göra allt det jobbiga -- städa upp i huset!!! Olivia fyllde 5 igår och vi hade Princess- Party! Hon älskade det. Vi lagade så mycket GOD mat! Men nu, tvätta, lägga undan kläder, packa åt barnen, fixa lunch innan jag kör över barnen till mammas hus...... sedan iväg till flygplatesen och hämta Marina som kommer från LA! gud vet vad mer jag har för mig idag 

pleeaaaase


Just nu vill jag bara resa. Wanna get out of this desert!! Vill till Miami NOW! Har nog tittat lite för mycket på Kourtney & Khloé take MIAMI! Haha, vill så gärna dit, sola, bada, festa och uppleva Miami på nytt. Var där när jag var runt 12 men känner att jag måste göra Florida igen innan jag åker hem. Vill till New York också, jag vill se allt - - hela USA, lika bra att passa på när man är här. Det börjar dra ihop sig nu, snart är jag hemma igen. Måste börja planera resor, kan inte vänta längre för tiden springer ifrån mig..... hjälp! just det ja, jag vill till Hawaii också ;) of course.

thanks god....


Trodde jag skulle dö av rädsla härmodagen. Jag tillbringar väldigt mycket tid i huset för mig själv. Jag är ledig mycket och har varannan vecka minst 6 dagar ledigt, då barnen är hos mamman och min världpappa bor med sin flickvän. Så detta innebär ju att jag måste sova helt ensam ganska mycket. Häromnatten somnade jag tidigt och vaknade upp vid 11 av att Wishbon skällde som bara den. Och en sak har jag lärt mig efter 15 månader.... han skäller bara när det är någon i närheten. Jag satte mig upp i sängen och vågade inte röra mig, hjärtat bankade som aldrig tidigare och jag visste inte vad jag skulle göra, vågade inte lämna mitt rum... ringde några telefonsamtall till vänner som bor i  närheten men ingen svarade... så vad gör man, fick ligga där under täcket svettig och hoppas på att inte bli mördad eller nåt. Thank god for Wishbone!

thursday.


Helgen som gick var fullspäckad, gosh det är ju nästan helg igen! Hann med au pairmöte i en stor vattenpark, hade också besök från Californien! Blev The Vig med Marina och frukost på LJO! Veckan som gått har varit så fruktansvärt seeeeg, varit lat och inte gjort något alls. Idag blir det jobb, jobb, jobb!!!!!!!!!!!!!!!

24 7

Jag och Steph har ett speciellt förhållande till denna låten -- ahh!

from the top of a mountain


Hämtade upp Marina redan vid 6.30 i morse. Ja, ju tidigare desto bättre när man bor i en varm öken. Hikade Squaw Peak tillsammans, phu det känns i benen. Men det är bra träning och en härlig start att börja dagen! Det är också så vackert där uppe, man ser ut över hela Phoenix! Nu blir det frukost och sedan pool! Bra jobbat MARINA!!!

busy night

Busy weekend med barnen! kom precis hem från en utekväll med Svetlana! Gud, vi hade skoj! Jag och Svetlana tar hand om samma familj, jag bor med pappan och hon med barnens mamma, så finns alltid mycket att prata om!  Nu dags för sängen, men min säng är redan occupided av min kära prinsessa Olivia och William. Får väcka Will så han får gå över till pappas säng, dem båda ville sova i min säng inatt, så vad gör man inte. Nej ska krypa ner brevid princess.... nite nite.... =)

batik


Batik känns så inne här. Eller kanske snarare så "ute" att alla har minst 100 plagg var och vägrar att sluta använda dem. När jag kom tyckte jag att det var skitfult men har änna vant mig vid det och äger nu ett och ett annat plagg. När jag först såg mina världbarn bära tröjor med batik i regnbågens alla färger tänkte jag genast " guuud, sådant hade vi på oss i trean". Smaken ändras -- hittade idag coolast bikinin i batik-mönster!


time for school again


Börjar på Scottsdale Community Collegs snart och ska där ta -- Introduction to Fashion and Merchandising. Mina tre sista Credits, sedan är jag klar med alla 12 och behöver inte ta några fler klasser. Jag är excited!  =)

junkie


Efter 6 dagsrs ledigget ska jag idag börja jobba igen. Känns som om man kommer tillbaka från semestern varje gång, lite segt första dan men sen är det bara skoj att se och spendera tid med barnen! Igår var var vi ute och firade födelsedag på American Junkie i Scottsdale. Stället var packat som vanligt och jag träffade massor av nya männiksor. love wednesdays!

have a lot of things going on right now

Mycket händer och sker just nu borta i usa-landet. Har inte haft någon tid till att skriva på länge, men är så skoj att se att så många följer med ändå =)  Skypade precis med Pernilla och hon uppmanade mig till att fortsätta skriva, så jag ska försöka, för det är ju så himla roligt! Ska lägga ut lite bilder snart på saker som hänt sedan sist -- men nu, ut i poolen och sola lite så man kan känna sig fin inför kvällen! Kom precis på att jag inte längre uppskattar att glida runt i poolen med en skvallertidning i handen. Det var ju det jag ÄLSKADE mest hemma i Sverige, men har man 360 soldagar om året är det inte konstigt att man blir trött på det ibland ugh. (även om jag oftast älskar det)  


RSS 2.0