love this weather

Nu är det varmt, varmt, varmt igen! 28 grader. Var ute ikväll en stund och lekte med fyra åringen, och var bara tvungen att hämta kameran och ta massa kort, lillen fick ta ett par hon med. Blå himmel och en stor sol... nu väntar jag bara på att vattnet i poolen ska bli varmt så man kan bada lite med. Skolan igår gick bra, nu har jag bara två dagar klar vilket innebär finals både måndag och onsdag nästa vecka... önska mig lycka till. Ska jobba fram tills dess men får plugga flitigt på kvällarna, sitter nu och ska skriva en Causual Analysis Essay - men vill bara krypa ner..  Efter skolan igår var det gymmet, hade sällskap av Malin, efter det  blev det mat på Burger King och tjejsnack i evigheter. Kan behövas ibland.


min lilla tar kort!

våra goda apelsiner

skola

Sitter och vantar pa att min class ska borja.. tre timmar lang. Efter det ska jag direkt och handla grocery's till barnen som kommer imorgon. Darpa blir det gymmet.. Nu ar det antligen sommar i Arizona pa riktigt, 28 grader... manniskor gar i sommarklanningar och sandaler igen, kanner mig nastan lite for pakladd i mina jeans....

stress


idag blir det en ganska jäktig dag. Inget jobb men måste däremot börja dagen med massor av plugg. Har bara två veckor kvar på min sju veckors långa intensivkurs.  Pluggar en Eng 101 class, vilket innebär att jag skriver massa uppsatser hela tiden. Efter det måste jag åka några ärenden, och sedan blir det gymmet. Bor bara fem min från L.A Fitness så det blir träning varje dag (bara tiden räcker till). Var förresten och såg He is not that into you, igår, nja, vet inte riktigt vad jag ska säga, hade högre förväntningar... men, jag har i alla fall lärt mig, vill han träffas så hör han av sig ; )
Chao! 

monday


Känner att jag tjatar lite väl mycket om Urban Outfitters, men kan inte riktigt sluta tänka på min älsklingsbutik. Nu har dem kommit ut med en kollektion där allt är gjort av endast naturmaterial. Kolla in här!


10.18


På jakt efter ett par shorts som dem ovan..

saturday night


 
Igårkväll var det jag, Malin, Linnea, Marina och Nil som var ute och hade trevligt tillsammans. Var på Sushi restaurangen Pure. Satt utomhus i vårt ganska svala februariväder och åt massa god mat. Nu däremot är det läge för mig att börja plugga. Ska också försöka ringa hem och prata med familjen, vilket jag inte gjort på snart tre veckor... gud, vart tar all min tid vägen?


dress


Enkel men väldigt söt, finns här

a night out with my girls





Jag och min kära vän Linnea var ute och provkörde hennes familjs fina Corvette... skulle inte vara fel att ha en sådan ; )... Blev också middag med bästisen Malin + shopping på det!  

shoes



Linnea ringde mig tidigare; Nathalie, vet du vad jag har gjort idag? -Nej, vad?! Köpt fyra par skor!!.. det är inte riktigt rättvist... då blev ju jag såklart också jättesugen på att handla skor och titta vad man kan hitta på Urban Outfitters. Vilken sko är snyggast?? Ja älskar dem allihop, speciellt the red one!

vill ha


Alla älskar väl Sex and the City - det gör i alla fall jag! Denna hittade jag på Urban Outfitters bland hundratals andra intressanta böcker.


I love your accent, where are you from?

...ja det är ju bättre att höra detta än att höra att man låter helt oattraktiv. Detta är nog en av dem vanligaste frågorna man får så fort man öppnar munnen och börjar prata här i usa. Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan. Om man är i matbutiken och frågar efter en vara, om man ska gå in och betala bensin, gud, alla undrar. Det roliga är att ALLA, ALLA, ALLA säger att dem ÄLSKAR vår accent - I love your accent, where are you from? Dem säger att vår accent är såå wonderful, sexy etc. etc.. (hört det mesta) haha, jaa, amerikanare älskar hur vi svenskar pratar engelska, vi blir mycket mer intressanta så fort vi öppnar munnen! HA

The Hills


Måste verkligen plugga... men kan inte slita mig från The Hills... eftersom jag nu sett klart alla avsnitt av The City så var jag tvungen att börja titta på något nytt. Ligger med datorn i sängen och kollar avsnitt efter avsnitt.. nej, nu får det vara skärpning snart!! 


300 days in the u.s


Fick fina paket när jag plockade upp Linnea från flygplatsen. Självklart kom hon från New York och jag fick äntligen min efterlängtade NY t -shirt! TACK!!


american vintage


Köpte denna t-shirten häromdagen från American Vintage. Simpel men kan bli så snygg till tighta jeans... love it!


sweet


Titta, jag fick massa fina saker i alla hjärtans dag present av min hostfamily.  Dem är så söta, får alltid så fina saker varje gång det är en speciell dag som idag. Fick choklad, produkter från bath & body works, ljus, och självklart en Nalle Puh lampa.. I julklapp fick jag en liten Nalle Puh björn så det var väl dags för en ny! Jaa, anledningen till detta är att alla i familjen kallar mig just Nalle Phu! Har fått höra det sedan vi kom hem från Disneyland. Dem frågade vad Winnie the Pooh heter på svenska, och ja sa "Nalle Puh" dem tyckte det lät precis som Nathalieee!? Men har inget emot det, han har varit en favorit sedan länge och han är ju trots allt väldigt söt!

Kan ha det mysigt på kvällarna nu med min söta lampa! (amerikanskt)

happy v-day!


hoppas alla får en underbar dag med mycket kärlek!!
love

mail


Titta vad som låg och väntade på mig häromdagen, detta kom från min kära familj. Att få paket/brev på posten någon gång ibland är det bästa som finns! tack!!


the city


Jag är fast. Har hört så mycket om The City så nu var det dags för mig också att börja titta. Det har ALLT, fashion, kärlek, tjejsnack... alla är skitsnygga och deras klädval är inspirerande!! Börja titta här!


STEVE MADDEN


ju högre desto bättre

 
Steve Madden har dem hetaste skorna!!! Har länge varit på jakt efter dem perfekta svarta klackarna. Idag hittade jag dessa skitsnygga från från just det märket, är helt förälskad, längtar tills jag får chans att använda dem!


inspiration


Älskar
deras klänningar, speciellt den mittersta.
Precis hemkommen från en riktigt bra utekväll med roligt folk, dags att krypa ner! night!

yard sale


Här i usa har dem alltid en massa yard sales på helgerna. Då rensar folk ut saker dem vill bli av med och lägger upp allt på tomten. Man kan hitta allt möjligt, kläder, skor, böcker, etc., och allt är jättebilligt såklart. Så igår morse innan jag släppte av 12-åringen i skolan såg vi en stor skylt -YARD SALE, vi åkte dit. Jag gjorde värsta fyndet kan jag ju meddela, köpte en kaninpäls för 1$!!!! Hade jag hittat den i butik hade jag fått ge några tusen lappar, så snacka om KAP!!  


tuff dag

Idag har allt varit helt upp och ner. Dagen började bra med en tidig morgonpromenad redan vid 5 tiden. Dagen blev dock bara värre och värre.. Efter att jag lagt alla barnen vid halv 10 tiden var jag så trött och arg...sliten och skittrött åkte jag iväg till gymmet, och självklart just idag när man känner sig som mest nere och man verkligen inte vill stöta på en enda människa (ni vet dem dagarna man har ibland) så kommer det folk fram till en och säger "hej det är ju du från bla bla" så står man där och tittar på dem som om man aldrig sett dem förr? Men visst stämde det, jag hade träffat dem innan. Gud känner mig nästan lite elak, dem frågade flera ggr om jag inte kände igen dem och jag sa bara nej, nej, nej.. Nästa gång borde man kanske säga ja för att vara lite schysst? Hade i alla fall världens träningspass, ben + cardio. Fick  tränat av mig all min ilska så nu känns allt mycket bättre - träning hjälper

time and life


vad är skillnaden på tiden och livet? och vad är egentligen liv/tid? gud, blir galen, detta är nämligen vad min essay handlar om. kan det blir mer krångligt. är det någon som vet så hjälp!


279 days


"All my bags are packed I'm ready to go".... Den dagen kommer.
I 279 dagar har min resa pågått. Ibland har man stunder när man bara är så lycklig, man förstår inte hur man en dag skall kunna lämna detta vackra.  Jag sa till min lilla Olivia 4, "Olivia I'm staying for an other year" Hon började genast gråta. "Olivia, what?" "I don't want you to, I want you to stay for ten more years, I want you to stay forever"


"Scottsdale is like L.A's Hollywood" sa en man till mig idag.

Jag vill aldrig lämna värmen. Älskar att alltid vakna upp till en blå himmel. Älskar att kunna bada och sola. Älskar alla palmer och kaktusar. Älskar att inte behöver frysa när det är vinter


Superbowl


Idag har det varit den största dagen på hela året i sportsammanhang. Arizona/The Cardinals har spelat mot Pittsburgh/Steelers (amerikansk football). Speciellt kul är det att Arizona är med i finalen! För att få en reklamsnutt i pausen får man betala över 1.000.000 $ - ja då förstår man att nästan hela USA tittar. Alla hus ordnar partyn och det är full fart överallt! Självklart hade vi också fixat fest med ballonger och mexikansk mat! Har varit och tittat på football innan och tyckt det varit väldigt tråkigt, matchen är tre h lång och har inte fårstått så mycket... men idag var det annorlunda! Nu när det liskom är på riktigt var man så illa tvungen att sätta sig in i alla regler. Vårt lag låg under men i 3:dje minuten ändrades allt, en spelare får tag i bollen och springer över planen och gör en "touch down" Vilken underbar känsla! Vi skrek och blev alldeles galna, jag fick t.o.m. tårarna att rinna lite, haha. I 35:te sekunden lyckas det andra laget få 4 poäng och vinner. Skit också! Men, haft en trevlig kväll tillsammans med massa glada och galna amerikaner!!!!!


RSS 2.0