"he's just not that into you"


Just haft världens längsta diskussion med tjejkompisen, (ämnet var killar) Vi tjejer är så jäkla bra på att analysera och fundera. Vi spenderar timmar och dagar på att fråga oss själva om vi gjorde rätt? Vi tar omvägar istället för att säga det vi verkligen vill säga. Nej, ibland blir man bara så trött. Hade varit mycket enklare om vi bara sa det vi ville säga och gjorde det vi ville göra, men alltid ska man ha det där, "men tänk om" med sig. Någon som känner igen sig? Nej, är så sugen på att se filmen "he's just not that into you" kan tänka mig att det är en riktig tjejfilm och det ska bli väldigt intressant att se om man kan få lite svar haha.. Vet att det finns en bok också. Satt och läste ett utdrag ihop med Malin över telefonen och vi blev ganska besvikna, stämmer verkligen det här? Den där Greg kan ta och slänga sig i väggen tycker jag! eller, är det såhär killar tänker?


nytt

 
Denna västen har jag tittat på några ggr, men igår blev den köpt! Svart tunn väst med massa finfina pärlor

Fick också tag på detta fina linnet - båda från Urban Outfitters


just a very good day

 
 
vilken trevlig dag jag haft. Kan inte bli mycket bättre. Började i morse med gymmet blev ben + mage idag! Sedan var det bara att köra vidare till skolan. Det är verkligen skoj att gå dit, det gör ingenting att lektionerna är tre h långa..! Fick tillbaka mitt utkast och fick ett jättebra betyg. Efteråt mötte jag upp Linnea (en ganska ny au pair här i Phoenix) gick runt och shoppa, blev två jättefina plagg från Urban Outfitters, lägger upp bilder imorgon. Åt en jäkligt god pizza och gick efter det vidare och hamnade på vårt gamla favoritställe. Träffade folk vi inte sett på ett halvår! Jaa, vi fick till det riktigt bra där jag och Linnea ; ) Nu är det dags för sängen för imorgon anländer fyra barn!!!

säger bara en sak - Go for it! - why be so complicated? tänk på det.

New Moon - Twilight 2


Titta! Nu kommer Twilight 2 ut,  jag gillade verkligen ettan, där fanns en sådan passion, och inte fel att man får se snuttar av Phoenix i den heller! Premiär 20/11 2009! en lång väntan, men väntar man på nåt gott...

5.41

Äntligen klaaar! Suttit i biblioteket i åtta timmar, det är så bra att gå hit och plugga, det är så fint, stort och tyst och man kan inte hitta tusen andra anledningar till att inte plugga. Medan jag satt och var helt inne i mitt arbete började en man bakom mig prata på engelska, (vilket dem gör här) jag tänkte då för mig själv, undra vart han kommer ifrån? hahaha. Nej, börjar bli galen av allt läsande och skrivande... dags att packa ihop böckerna och köra hemåt!


my monday

Hemkommen från gymmet för någon timma sedan. Idag körde jag cardio, armar, mage och rygg. Blev ett sent träningspass men inte spelar det någon roll, gymmet är ju faktiskt öppet 24 h! Hade skola idag med, lämnade in min essay till läraren och hon gillade den, känns hur bra som helst. Hon gav oss massor med läxor som skall vara färdigt tills på onsdag, så sitter uppe och försöker plugga så gott det går. Efteråt var jag ute och åt en grekisk healthy middag med min hostdad och vår houskeeper - Miss Kathleen (min låtsas mormor). Snart dags för att krypa ner i sängen innan jag fryser ihjäl här! Ser fram emot en heldag med plugg, plugg och åter plugg imorgon.....


i'm done thinking

I fredags sms:ade jag min hostdad och skrev - "Today is the last day to send in my extension registration, you still want me to stay?" my respond -"yeeeah!" Jag stannar. Jag stannar. Jag stannar. Va fasen, tiden går så fort. Varför inte vara kvar och resa lite till, ha skoj! Är inte redo för att lämna allt detta vackra ännu. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med hemma? Har tänkt, tänkt och tänkt men har hela tiden vetat att det lutat åt detta håll. Vill heller inte åka hem för att plugga, för, vad ska jag plugga? Så alternativet hade varit att åka hem och börja jobba igen men.... nej tack. Då känner jag att jag lika gärna kan stanna kvar här, gå i skolan och utveckla min engelska. Du lär dig så otroligt mycket på att åka iväg helt ensam. När jag var hemma i Sverige för nio månader sedan tyckte jag att ett helt år lät som en väldigt lång tid. Jag visste att man kunde förlänga sitt år men hade absolut inte ägnat en tanke åt att ens fundera över det. Nu när ett år snart är över inser man hur fort tiden verkligen går, den bara flyger förbi och att stanna ett andra år känns som en rolig möjlighet som man kanske bara kommer att få en gång i livet. Så du där hemma som funderar på att åka iväg som au pair i ett år - räkna med att vara borta två ; )


Stay or leave?

Idag gäller det. Idag är det precis 60 dagar tills mitt kontrakt med Cultural Care går ut. Om jag vill stanna ett år till här som au pair så måste jag skicka in alla papper idag. Jag vet att min hostfamily vill att jag stannar... men vad vill jag? Gud. Som au pair kan jag nu välja att åka till en annan familj dvs. - kan hamna på ett helt nytt ställe i en ny stad och i en ny stat eller jag kan välja att förlänga min tid med min nuvarande familj. Jag har också valmöjligheten att stanna 6, 9 eller 12 månader. Känner inte riktigt att jag är redo för att komma hem ännu? Vet inte riktigt vad jag ska göra hemma i Sjövik? Jag vet vilket håll det lutar åt - kommer med svaret om några timmar......


snyggt


just like her.

the first day

Första dagen i skolan igår var bra! Vet inte riktigt om det är sådär som man upplever det i alla filmer direkt - men det var spännande och det kändes roligt att gå omkring där på colleget och spana in allt folk. Min klass var helt okej, en blandning med massa olika stilar. Satt med en kille som fick mig att tänka på han i O.C - Seth Cohen, samma hår, samma stil..! Eftersom det är en intensivkurs jag tar på sju veckor så fick vi en hel del plugg. Så, ska därför ta och sticka ner huvudet i böckerna och få något gjort! Chao!


Skolstart!



Ja! Om nån timma så sitter jag framför skolbänken igen. Ska börja på Paradise Valley Community College och ska där ta en engelska "class". Lektionen är tre långa timmar men är faktiskt lite sugen på att börja plugga (sägar jag nu, vänta bara tills alla tentor kommer). Eftersom jag är här i usa genom en organisation Cultural Care Au Pair  så måste man som au pair ta sex Credits. Har redan varit iväg i Washington D.C och fick där över en helg tre snabba Credits. Sex Credits innebär att du måste välja en kurs där du får ihop i alla fall 45 timmar i klassrummet. Återkommer senare och berättar om min första dag!


indianinspirerat


Min kompis Malin tipsade mig om den här västen! Hon skrev; "den här skriker natta" och det har hon verkligen rätt i. Skitsnygg och finns på Forever21 i svart och i denna camel/bruna färgen. Får väl se till att inhandla den snarast!


proud.



Glöm det jag skrev tidigare! Jag SPRANG HELA LOPPET! Gud, förstår inte vart jag fick all ork ifrån, tre mil utan ett enda stopp? Måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv - trodde aldrig att jag skulle kunna klara av att göra en sådan sak. Nu känns det som om jag kan klara av allt här i livet. Så mycket folk man sprang tillsammans med, band som spelade utmed kanterna och alla människor som hejade på, tror det är det som ger en styrkan plus att jag har en otroligt stark vilja och har väldigt svårt för att ge upp om jag väl bestämmer mig för något. Jag älskar den känslan när man ger sig in på något man tror man inte klarar - men så grejar man det ändå, man blir så glad. Man måste våga tro på sig själv och säga jag kan istället för tvärtom som man oftast gör. Jag hade också min egna lilla hejarklack utmed vägen, med svenska flaggan viftandes i luften! Kom i mål halvt gråtandes efter 2 h och 29 min (dels för att jag var så jävla lycklig att jag klarat det men också för att jag var helt slut) av 14.000 tjejer kom jag bland dem 6000. Nej! Nu ska jag och min träningsvärk gå och lägga sig...


Rock 'N' Roll Marathon In Arizona

 

Imorgon är det dags! Imorgon kommer det människor från usa:s alla stater, dem kommer från världens alla hörn. Dem kommer för att delta i P.F chang's Rock 'N' Roll Marathon som hålls här i Arizona, Phoenix. Jag ska göra detta tillsammans med min världpappa och hans flickvän! Loppet är 26 miles men vi ger oss bara på halva, så ska alltså gå/springa 13 miles vilket är 3 mil! Känner mig laddad nu, har faktiskt varit ute och promenerat mycket och varit på gymmet lite extra! MEN, tar det inte allt för seriöst, vet att jag inte kan springa mig igenom det där ändå! Så, imorgon bitti ringer klockan 5.15 am, upp och på med träningskläder, häfta på nummerlappen på linnet sedan är det bara att köra på! Kan ni se den svenska flaggan på bilden? Heja Sverige, önska mig lycka till!


want, want, want


Titta vad snyggt!  Vill ha allt här, älskar västen... och skorna.. och hatten! ahh


barnhelg

Min dag har varit riktigt hektisk! Klockan ringde redan vid 05.25 am. Började med att få iväg alla barnen till skolan. Därefter fick jag mig en härlig morgonpromenad i vårt underbara "sommarväder", januari och 30 grader - det är inte dåligt. Dags att plocka upp alla barnen, ge dem något att äta, packa upp ryggsäckar etc. Åkte sedan in till Downtown Phoenix för att registrera oss inför vårt MARATHON på söndag!!! Avslutade kvällen med sovilaki och tzatziki på en mysig grekisk restaurang. Nu blir det sängen, vill bara krypa ner under täcket, night!


snyggt och enkelt


..den där Kate, hur kan hon alltid få allting att se sådär ogenomtänkt coolt ut?

sugar bowl


ahh.. kommer ihåg i sommras, då satt vi här och åt massa god glass. Inredningen i denna glassbar är bara så söt! Där hade vi vår Emma med också, vi saknar dig verkligen.. Under sitt år så träffar man så otroligt många människor men man säger också hejdå till väldigt många på vägen... "you make friends and after a while you lose them"


i hiked camelback mountain!


Phu! Nu har jag tillsammans med en kille som jobbar på mitt gym varit och hikat detta berget, Camelback!! Det tog oss två timmar att komma upp och ner. Jag vet att det ser litet ut från denna bilden men jag lovar det är HÖGT och väldigt brant på sina ställen så man får verkligen klättra! Fick alltså ett härligt träningspass i underbart väder! Ja, vi har svensk sommar här igen! Hade en/två veckor med mulet och regn men nu ser man människor med shorts och t-shirt igen, lovely!

how can i leave this?


Bild tagen från vår solterass, vackert?

måndag

   
Ja, idag blev det en mysig runda nere i Scottsdale, vädret var underbart med stor sol på himmelen, man kan inte tro att det är januari!i Hade på mig min favorit väst från Forever 21!

God morgon!


Hade en mysig fredag igår. Efter jobbet åkte jag iväg till gymmet. Först körde jag en "Body Works Plus Abs" - klass, sedan stod jag på löpbandet en timma! Efter det var jag helt slut och behövde bara vila. Jag och Kathleen (som också bor och jobbar för min familj) åkte och köpte cheesecake och hyrde massa filmer. Min fredagskväll var helt enkelt väldigt avslappnad och mysig! Alla har tjatat om filmen "Step Up" länge, har aldrig fått chansen att se den, men igår såg jag den. Han är ganska het den där killen som kan dansa ju haha.. Vill också kunna dansa som dem! Nej! Nu ska jag kila iväg på en yoga klass!

Chao!


my room is a mess

Gör ni som jag? Varje gång jag ska ut slänger jag ut allt vad jag har i garderoben. Allt hamnar på golvet. Hela nästa morgon måste man ägna åt att städa upp sin röra. Skärpning!


the beginning


goodbye dinner with my girls! - jag, åsa, johanna, catrine, pernilla, carro, madde & anna.

Sedan ett par år tillbaka har jag haft tanken på att bli en au pair, (även om jag kanske trott att det aldrig kommer bli av) Mamma var ju en au pair i London när hon var ung så vad fasen tänkte jag, jag kan också!! Jag hann nog inte tänka över det så mycket, allt gick så snabbt. Kände att jag ville bort från vardagslivet för en stund -  ville göra något nytt och spännande. Så plötsligt en dag ringde telefonen mitt under finalen av melodifestivalen. Det var en familj som ringde från usa. Guuud, jag minns att jag blev alldeles nervös och visste inte hur jag skulle klara av att ha en hel konversation på engelska? Jag klarade samtalet utan några problem - dem sa att dem verkligen ville att jag skulle komma, jag blev jätteglad och vi la på. Jag gick ner till familjen som satt i soffan, jag bar det största leendet på läpparna - jag kunde inte hålla mig för skratt, jag var överlycklig...!!! Mamma tittad på mig lite oroat (hon ville nog helst ha mig hemma ett tag till) några få veckor senare satt jag på planet till usa.


The Curious Case of Benjamin Button


If you wanna cry or not, you are gonna cry. a lovely story.. go see it!

tjusig paljettklänning

 
Titta vilken klänning jag hittade igår för bara 5.49$, hade innan kostat 60$ så snacka om kap! Får väl se om den kommer till användning, men det ska jag se till! vad tycks?

hot or not?

    
gemma ward - i love her style


Girls just wanna have fun!


Vilken härlig partykväll det blev igår! Började hemma hos mig med lite vin, ost & kex. Vid 10 tiden gick vi ut och åt en god middag på AZ 88, vilket är en av mina favoritrestauranger! Efter det blev det party och utgång.. och... vi fick äntligen dansa av oss till låtar som - girls just wanna have fun. Lovely.  

Idag blir det en sån där riktigt slapp söndag. Ska ligga kvar i sängen riktigt länge så får vi se om man orkar ta sig upp senare och köra iväg till gymmet..


Då har man shoppat igen!



                                           Linne - DKNY


Jag och Linnea var i Fashion Square på rean och hittade en del bra-att-ha saker! Blev en svart klänning, linne med flätade axelband, en svart blus och en liten söt sak man kan ha passet i från Victoria Secret. Min fredagskväll tillbringade jag tillsammans med Malin, vi åt gott på Cheesecake Factory och satt och babblade enda in på småtimmarna.. Ikväll blir det lite vin och dans (förhoppningsvis) hemma hos mig och sedan finmiddag i downtown Scottsdale!

Tjingeling!


010109



















Gott nytt år! Hoppas att ni hade ett jättelyckat firande av nya året! Min dag började bra.. Min världpappa kom hem med en stor blå IKEA-kasse och sa gott nytt år! Den var full med svensk mat, - marabou, kaviar, musli, pannkaksmix, våffelmix, julmust, kex, godis, mer choklad, köttbullar, brunsås etc. Jag blev överlycklig!
Så till mitt nyår - blev erbjuden att åka med till underbara Mexico men valde att stanna här hemma för att fira med Malin! Vi ändrade planer i sista sekund och var på ett av usa:s största partyn - tempe block party! Firade nya året tillsammans med flera 100.000 andra människor!

RSS 2.0