abba på pianot


Helgen var hektiskt med utgång fredag - lördag! I fredags var vi ute i colleges staden Tempe, så mycket folk! Direkt när jag och Steph kliver ut bilen stöter vi på  två av våra kompisar. Blev först dans, och hejande på massor av människor, Stephanie känner ju folk överallt, jättekul att få träffa nya människor. Alltid när hon presenterar mig så är det: Det här är Nathalie och hon är från Sverige! - Nähe är du??? Så får man berätta hela storyn... haha...  Efter första stället blev det pianobar, mina kompisar fick upp mig på scen, och självklart spelades ABBA på pianot, underbart! Kändes riktigt bra att sitta där uppe och sjunga till svensk musik!


sundaaaay


Har packat upp lådor hela dagen hos min kära vän Steph som precis flyttat. Mina 2 äldsta världbarn kommer bli överlyckliga när dem ser att jag tagit hem tre fulla kassar med märkeskläder till dem! Jag fick också med mig en kasse hem, inte för att jag behöver mer, men kunde inte se Stephanie slänga iväg alla Jucie tröjor..... gosh jag har handlat så mycket sedan jag kom till usa för 15 månader sedan. Hur ska jag få hem allt? PANIK!
Jag får väl kalla denna låten våran "upp-packningslåt" älskar den! 

friday


Ahhhh, idag är det fredag! Ska snart åka iväg till flygplatsen och hämta min världfamilj, dem kommerhem från Virginia och North Carolina! Men först blir det gymmet, ska springa, springa, springa....... Ikväll blir det utgång i Tempe, pianobar och dans. Kanske fixa håret sådär? haha 

unpacking, huh.


Borjade dagen med gymmet! Sedan akte jag over till Steph, hon har precis flyttat, sa jag ville bara aka over och saga hej, men jag kom ju aldrig hem igen. Grejat i hennes lagenhet hela morgonen, hela dagen och hela kvallen. Packat upp klader ur tusentals av lador, ladorna tar ALDRIG slut! Ja, jag har fatt med mig en ny garderob hem! Men, gillar att packa upp och fixa, ah nu langtar man efter ett eget litet mysigt stalle som man kan fa inreda och fixa precis som man sjalv vill!

Vi akte till Wallmart for Steph skulle handla massor av groceries, nar vi gar runt dar tycker jag att jag hor nagra prata svenska. Tro mig, det gor man aldrig i Phoenix!!! Jag blev sa glad och borjade genast prata, ar ni fran Sverige??????? -JA! It was so exciting!

two more states


Att vara Au Pair över sommaren är verkligen ett lätt jobb. Barnen är inte lika stressade med skola och läxor och dagarna går lite som dem vill. Eftersom jag bor tillsammans med en singel pappa så åker barnen fram och tillbaka mellan mamma och pappas hus. Barnen tillbringade över två veckor i San Diego, vilket för mig innebar LEDIGHET. Efter det åkte dem till Florida med pappan, men jag kunde dock inte följa med då jag hade massa plugg. Har knappt sett mina världbarn på hela sommaren. Haft så mycket ledig tid, vilket jag fördrivit med bl.a. en resa till Californien! För bara några dagar sedan lämnade jag familjen på eastside för att kunna avsluta min skola. Hade nästan en veckas semester med min värdfamilj i Virginia och North Carolina, ännu två stater besökta! Den sidan är verkligen som att komma till ett nytt land. Allt kändes väldigt svenskt! Men jag gillade det. Vi bodde på öarna utanför North Carolina precis vid havet, så vackert. I Virginia bodde vi på ett spa och golf resort som också var alldeles underbart. Hade saknat mina världbarn, var så roligt att spendera tid med dem igen, dem bara växer och växer. Min Olivia 4 sa en morgon: - Nathalie I've missed you so much, can't you get a boyfriend here, so you can stay forever? hahaha, är hon inte för söt?

Det verkar som om jag flyger över till andra sidan för ett nytt besök i Virginia nästa vecka! Phu, resväskan får aldrig vila! But I love it!


model swag


Ah vad jag älskar att titta på alla vackra bilder från catwalken. Dem är så inspirerande, inte bara det, jag älskar kläderna och trenderna. Med skolan avslutade idag ska jag nu börja kolla upp vad jag kan fortsätta plugga. Ska försöka hitta något som har att göra med mode, behöver nåt roligt nu efter allt upppsats skrivande. Måste ta en class till innan jag lämnar Usa och återvänder till Sverige. Då har jag sammanlagt fått ihop mina 12 credits. En stor skillnad från hemma är att alla här efter High School pluggar vidare direkt på universitetet. Det är nästan unaccptable att inte göra det. Folk ser ner på en. Alla mina 22-åriga vänner är redan klara med sin utbildning. PANIK!!! Hur vet man vad man vill bli??? Det var enkelt när man var liten, då visste man, men nu....

done with school for now

Gemma-Ward2.jpg Gemma Ward image by ari377a
Suttit i skolan forever. Väntar på att min class ska börja så jag kan ge min lärare min sista uppsats och därefter lämna skolan för gott för denna gången! Är klar med summer school! Underbart! Men kommer sakna Ms. Yates, haha skönare lärare har jag aldrig träffat.

why do good ppl have to leave?


Jag har sagt det innan och jag säger det igen, måste bra människor resa iväg? ush, jag hatar avsked, har har precis sagt hejdå till min bästa kompis jag haft i 15 månader. Hur ska allt bli desamma utan Malin? Ja, jag vet inte, just nu känns känns allt mörkt, men positiv som jag är får man väl försöka hitta ljuset!

Malins status gör mig lycklig;
Is so sad! Wish I didn't have to leave! Well, I'm so lucky to have meet you all! I WILL MISS YOU! Speciellt dig Nathalie, du är min BFF, I love you! Lägenhet i Cali tillsammans om 9 månader!

maybe something to be excited for.....!

back again

Har hittat på så mycket på sista tiden! Har inte hunnit komma hem innan jag fått börja packa resväskan igen! Landade hemma i phx igår. Varit på andra sidan av usa! Så stressad just nu, har mina två sista finals idag och på onsdag, efter det blir det uppdatering!

sorryy

back


Okk, så jag är tillbaka från San Diego och min älsklings stat Californiaaaaaaaa. Gosh, varför har jag tillbringat 15 månader i en het öken när jag kunnat bo där? Nej, Arizona är inte så tokigt det heller. Spenderade fem dager i San Diego. Hann med en hel del, blev party i kompisens beach house for the 4th of July, vilket är usa:s nationaldag! Blev, beachen, party, jetski på havet och mer skoj. Fick uppleva havet igen! Det saknar man när man bor i en varm öken utan vatten =) San Diego var underbart och jag vill inte vänta länge tills jag åker över igen!

school

Jag är så glad! Fick ett A på min första uppsats i skolan. Igår fick jag tillbaka ytterligare en till och fick ett A+, jag blev så lycklig! Det trodde jag minsann aldrig! Går på College nu och tar en "summer class".  Eng 102, eftersom jag redan avklarat min Eng 101 class =) Min uppsats handlade om "How beauty magazines make people look ugly". Idén fick jag tack vare Pernilla som en dag uppdaterat sin status med just detta! Ska kämpa vidare.... bara några veckor kvar i skolan.... men först blir det vila i några dar... blir San Diego for 4th of July!


wednesday


Var precis och fick en pedikyr för om bara några dagar står jag också med fötterna i sanden. Åker nämligen till San Diego! Åker bort på en veckas semester, underbart. Nej nu ska jag göra mig redo inför skolan,  due på en av mina essay's idag. Catte det var så roligt att prata me dig!! Varför ringer jag inte hem till Sverige oftare?

RSS 2.0