utgång


Precis varit ute på vift. Blev lite utgång med vännen ikväll. Man får passa på när man är ledig. Hade nya jeansjackan på ikväll, var perfekt! Det börjar ju bli riktigt varmt i arizona...

lovely monday!


Vilken underbart härlig måndag! Mötte upp min vän för sol och bad på Hotel W tidigare idag, låg där i solen och bara brata skit och mumsade på appertizers.  Efter det åkte vi och hyrde filmen Twilight som båda älskade. Blev därefter ett hårt träningspass och nu blir det lite party. yey!


Mexico, day 5


Idag var det dags för surfing. Passade utmärk eftersom det är något av det roligaste jag vet! Vi tog en surflektion alla tre och surfade så gott det gick på vågorna (som just idag var väldigt små) När jag surfat in till stranden och var påväg utåt igen möter jag en jättevåg. Vilket lilla jag inte klarar av. Brädan landar genast över mig och rätt som det är får jag en annan killes bräda över mig. Botten var full av vassa stenar som stack upp lite här och var så jag var livrädd att slå i huvudet i en av dem. Hade lite panik (eller ganska mycket) och försökte få bort brädorna, men det gick inte. Till slut kommer jag upp till ytan och surfläraren får genast tag i mig, gråtandes och med panik drar han ner mig under vattnet igen för att inte möta nästa våg. Han bär mig sedan in till standen. Dem sa jag var under vattnet i 15-20 sek, vilket för mig känndes som en evighet. Usch, det var verkligen obehagligt var skiträdd, fick tusentals av tankar i huvudet på den korta stunden. Ja, surfing är en tuff sport, vågor är ingenting att leka med, det är en sa som är säker.


Mexico, day 4


Idag vad min världpappa och 15 åring ute och fiskade hela dagen. Jag hade då hela dagen för mig själv. Då passade jag på att lägga mig vid poolen/havet. Träffade några killar från L.A som jag kunde umgås lite med där jag låg i min ensamhet. Bränd som jag var efter en hel dag i solstolen mötte jag upp mina nya vänner. Dem tog med mig ute på fest. Först gick vi till en jätteliten bar som var så häftig, tak och väggar var täckta med dollar sedlar, min tanke var ju att häfta upp en jag med och skriva SVERIGE, men det glömdes bort. Var ganska galet ute i cabo då alla collegesstudenter hade springbreak. Blev en jätterolig kväll med massa dans och lite tequila, är man i Mexico så är man!

Mexico, day 3


lovely

världens sötaste lilla butik, men världens sötaste försäljare

ingen surfing idag inte...

Åkte till surfhotellet vi egentligen skulle bott på. Kom dit och skulle surfa, men det var knappt några vågor så fick vända om. Ägnade halva dagen på stranden, vi fick en timmas underbar massage. Efter detta åkte vi in till staden för att handla lite. Blev en söt topp, lite armband, ringar och sovenirer.

Mexico, day 2


yey!

Frukost

Valar


riktigt gott

Andra dagen ägnade vi åt playan hela dagen. När vi låg där på stranden kunde man plötsligt se fullt av valar hoppandes en bit ut, var faktiskt ganska häftigt. Blev som sagt stranden och lite pool med. När jag och 15 åringen tar en promenad på stranden ser jag fyra killar en bit bort, när vi kommer närmare hör jag hur jag hur dem pratar norska.. gick ju genast fram, harregud, det är inte varje dag man möter folk från sina trakter, då får man passa på! Sedan blev det middag i Cabo. Åt skaldjur i sanden på ett supermysigt ställe, riktigt mexikanskt!

Mexico, day 1


Precis kommit till hotellet..

Fick hinna med lite sol första dagen

Den fantastiska utsikten från vårt rum

Landad i Phoenix igen, var riktigt ledsen över att behöva åka hem. Det tog emot. Har haft fem underbara dagar tilsammans med mitt 15-åriga världbarn och min världpappa. Bodde på underbara The Hilton där vi hade världens största pool att svalka oss i, vajande palmer och havet precis intill. Var i Cabo, San Lucas, och det är något av det finaste jag sett, så underbart vackert. Vi har blivit riktigt bortskämda varje dag..Detta har vi ägnat oss åt, legat på standen, badat i havet, surfat, druckigt margaritas, shoppat, festat, varit på spaa, ja ni förstår, det tar emot att lämna ett paradis. 


Mexico!


Resväskan är packad! Om tre timmar sitter jag på en flight påväg till härliga Mexico, kan knappast vänta tills jag får bada i havet och promenera på stranden.. Kanske kan få göra det jag tycker är roligast, nämligen att surfa! Hasta La Vista, Adios!  

ridning



Som sagt, var ute med au pair gruppen och red i Söndags. Det var så mysigt, inte suttit på en häst på flera år. Fick rida bland kaktusar och skallerormar (fick då inte se någon.) Dem fina bergen låg i bakrunden och det var verkligen vackert. Ja såhär ser Arizona ut!

why do people have to leave?

How can i make it here without you? Sagt det innan och jag säger det igen. Man möter så otroligt mycket folk påvägen i livet, speciellt när man åker som au pair, folk kommer och går hela tiden.. Imorgon åker en av mina bästa vänner hem, bott tillsammans med henne i åtta månader.. Jag hoppas med hela mitt hjärta att hon kommer tillbaka. Vi har kommit varandra så nära så just nu kan jag inte göra annat än gråta.. Why can't good people stay in your life forever?


sunday


Nu ska jag alldrles strax ge mig ut på ett au pair möte. Vi ska upp i bergen och rida! Ska blir så mysigt, speciellt i vårt härliga sommarväder!


blommigt ska det vara


Här är lite av vad jag fick med mig hem igår. Jaa, blommigt ska det vara, sommrigt och färgglatt!

långklänning


Detta är lite av vad som visas från Gucci 2009. Vilken himla tur att jag köpte mig en skitfin långklänning idag! Idag var jag och min näst äldsta ute och shoppade hela långa dan. Jag tog med mig henne och bästisen till Forever 21 - dem älskade butiken. Hittade så mycket kläder... och min världpappa gav mig $ 100 att shoppa loss för, hur snällt är inte det! Hittade en massa saker (man kommer aldrig ut från den butiken tomhänt), kjol, klänningar, jeans, shorts, ringar etc... får lägga upp lite bilder imorgon! Kvällen tillbringade vi i ishallen! Tog med mig alla tre och dem älskade att åka runt på isen! Jag som tränat i tio år har mer eller minder inte stått på is på fyra år. Men efter lite uppvärmning gick det bra. Fick massa nya vänner, var en grupp som tränade och dem övertalade mig att komma oftare till ishallen! Så, det man lovar får man hålla! Nu är det natti natti om en liten stund!

ett bekand ansikte

Jag är i mataffären och plötsligt ser jag ett bekant ansikte och känner hur det hugger till i magen. Tittar ett tag innan jag inser vem det är. Det var grannen till min förra familj. "Hi, havn't seen you in a long time? Deras granne var underbar men det var synen av henne som fick mig att tänka på min gamla familj. Jag har varit au pair i USA i snart 11 månader. Mina första tre månader tillbringade jag i en annan familj bara tre minuter från där jag bor nu (lite komiskt). Dem första två månaderna i den familjen var perfekt, dem var hur goa och snälla som helst och jag bara älskade dem. Men så plötsligt en dag ändrades allt. Jag tog beslutet att byta familj. Detta var nog ett av de svåraste besluten jag tagit i mitt liv, tro det eller ej. Man är i ett annat land, utan sin familj, det är en stor chansning, man vet vad man har men inte vad man får... Jag handlar fortfarande i samma mataffär som min gamla familj men jag har inte en enda gång sett till dem... men oron av att stöta på dem är alltid där så fort jag går in i affären...


mys med min näst äldsta!


Jag och min stora flicka fick ägna en av kvällarna helt själva. Åkte massa hemska saker tillsammans, åt världens godaste soppa i bröd och köpte massa sweets.

parad



Sitter längst fram för att titta på en av Disneys parader. Allting är så sött. Fick se alla olika disney karaktärer. Innan detta åt vi frukost i Ariels Grotta, där vi fick autografer och ta kort tillsammans med alla prinsessorna. Vilken dag! Men nu tillbaka till verkligheten!

en extra dag!



en dagens

allting är bara så sött


titta vad godis

Det blev inget flyg hem i måndags, vi stannade en extra dag i Cali och Disneyland. Precis landat i Phoenix och är så trötter efter fyra intensiva och jättelånga dagar. Men kul har vi haft.. får berätta lite mer i morgon bitti!

the happiest place on earth

Haft två hektiska heldagar på Disneyland och Califonia Adventure. Träffat alla prinsessorna och gissa vem som är alldeles till sig av lycka? min 4-åring. Proppat i oss massor av cotton candy, icecream, popcorn, candy, men va fasen, man ska äta sånt när man är på "the happiest place on earth" Åkt alla tänkbara attraktioner och soring over CA är ju bara helt fantastisk, helt underbar! Sista dagen idag, nu gäller det att hinna med allt man inte haft tid till! Ikväll går planet mot Phoenix. Hörs då! Tjingeling!


nu bär det av till la


Nu har jag packat väskan. Jag, min världpappa och två av barnen åker till l.a, flyger över om några timmar. Imorgon möter vi upp dem andra två barnen. Ska till Disneyland och ha skoj i några dagar!

sommrigt halsband


Sommrigt halsband från Forever  21

I got what I wanted

Vet ni vad? Min skola för nu är över, min class är slut. Gjorde finals mån + ons, och fick idag veta att jag fick ett A i klassen! Happy, happy! Nu blir det att leta vidare efter nya kurser som kan vara intressanta, kanske blir det en annan engelska class, eller kanske blir det den där klassen som låter helt underbar borta i Miami, hmm..


life is pretty good


Presentöppning på gång

Dags för utgång men också dags att inviga mina skor!

Födelsedagsbarnet

...här avslutas kvällen.. och där ligger jag och födelsebarnet och knör i min lilla säng, haha      

igår var det Malins födelsedag. Efter skolan åkte jag hem till henne, då blev det middag, tårta och presentöppning! Efter det blev det utgång i Scottsdale, var på ett nytt ställe som var fullpackat med festsugna männiksor, dansade, sjöng och hade skitkul. Slutade kvällen homma hos mig då malin fick sin andra överraskning, nämligen en liten cheesecake-bit med ett ljus i =) Ja, lite nattamat är inte fel. Tack för en underbar kväll!

FINALLY 21!!!!!


HAPPY BIRTHDAY, FINALLY 21! Min bästa kompis Malin fyller år idag!  Så, ikväll blir det middag, och sedan ska det firas rejält med utgång i Scottsdale!!! älskar dig vännen, hade inte varit lika roligt här utan dig!

think i need to buy these pants


Dessa snyggingar hittar man på Urban såklart!!

spring with Urban Outfitters


Kolla in Urban Outfitters fina kollektion. Kolla in bilderna också, så vackert

from mom


Gillar håligt. Speciellt i jeans... har gått för länge här utan mina favoritjeans, så ringde mamma och bad henne skicka dem! Idag anlände dem äntligen... Dem är från Abercrombie & Fitch och köpte dem faktiskt i Santa Monica för några år sedan. Blev dock lite besviken, tyckte inte riktigt dem känndes som förr.. hmm.. vill ge dem ett nytt försök. Chao, bedtime!

festival


Här har ni lite bilder från min söndag. Var på en renaissance festival hela långa dagen med familjen. Hade jätteskoj, åkte karuseller, kastade tomater åt massa choklad och jordgubbar och hoppade upp i luften med hjälp av en sele, ja jag var skiträdd.. Haha.. nej det var en rolig dag med min kära familj! 

alexander wang



Sitter just nu i skolan och vantar pa att fa ga in och gora mina finals.. Bara tva lektioner kvar sedan ar jag klar med denna class. Kanns faktsikt lite trakigt, aven om jag inte haft tid for vanner eller annat. Men valjer snart en ny. Hade velat ta en fashion/design class eller sa vill jag ta den dar kursen jag och malleball pratade om. En helg i Miami med surfingbradan, vad sager du Malin, ska vi boka?
Langtar i alla fall nu sjukt mycket efter att fa ga och shoppa sommarklanningar! Har ar det senaste fran Alexander Wang, vad tycks?

bränd

Guuuud vad det är soligt i Arizona. Vait iväg på en festival hela dan idag med familjen. Där gick alla klädda som man gjorde förr, fanns massa aktiviteter, saker att se på etc., etc. hade mycket trevligt. (bilder får ni imorgon) När jag kom hem insåg jag hur bränd jag blivit, har nu en illröd näsa och värsta bonnebrännan. Hmm, dags att börja med solkräm igen. Finales imorgon i skolan, får sova nu så jag kan koncentrera mig de där tre timmarna.. Night


dagens



Ja sådär såg man ut idag. Nyss kommit hem från ett av våra au pair möten, var och såg på hockey! Kan också meddela att det är ortoligt varmt här nu, gått i shorts och linne hela dagen. Hade nästan 95 F här idag vilket är så mycket som 35 grader... inget att tacka nej till! 

RSS 2.0