love Dallas


shopping, shopping..

Dallas var AMAZING!! Inte lika varmt som här men så mycket grönare! Phoenix är ett brunt hål i jämförelse med Texas.. Finley och hennes kompis hämtade upp mig på DFW, och jag fick en heltur runt hela Dallas. Vilken stad! Stannade hos Finley som har världens snällaste mamma som passade upp på oss hela tiden. Träffade mycket nytt roligt folk och spenderade två hela dagar i Dallas innan det bar av till Hunter's lakehouse!


Dallas next


Imorgonbitti går flighten till Dallas - Texas. Hälsar på min kompis Finley i två dagar i Dallas. På fredag kommer Malin och resten av gänget!!!!! Vår kompis har nämligen bjudit in oss till hans lakehouse. Can't wait to go..... sleep first then im going!!! night all!

cool


Fina skor, dem vill jag ha!!!

not the best timing....

Legat i sängen hela lååånga dagen.. Blivit sjuk, feber och ont i halsen.... Inte bästa läget att bli sjuk just nu med tanke på att jag åker out of town the day after tomorrow! Hoppas jag inte har svininfluensan!! Gosh! Ätit kycklingsoppa och vaniljglass och nu kommer snälla Marina och hälsar på..   =) Imorgon ska jag bara vila, vila och vila!!! Måste bli frisk tills onsdag!


the bow


Har gått runt med den här rosetten på huvudet hela dagen... Det gick perfekt att fixa med mitt långa hår (som snart ska klippas, har på tok för långt hår!!!) Inte så svårt att göra som man tror.. den är ganska cool eller vad säger ni??

fashion is not a hobby, it's a lifestyle


that's sooo true... anyways. Hur vacker är inte denna svart/vita bilden, ah jag älskar den! För tillfället så spar jag mig för all shopping... packar snart resväskan och reser iväg till nya platser, min vän har lovat att ta med mig ut och visa var man shoppa skall där, yey! Det går inte att jämföra shoppingen i USA med Sverige... Här finns precis allt som finns hemma (dock ingen H&M ännu, men den är påväg) + att vi har alla outlets... och det är just dem jag kommer sakna.... dem stora lagerlokalerna där du kan hitta alla märken du kan tänkas komma på, OCH superbilligt!!!!!!!!!!!! och då menar jag superbilligt. Behöver man något hemma, exempelvis ett par träningsbyxor från Nike, då går man ju oftast in och handlar dem hos just Nike. Här går man in på ett outlet och hittar dem för halva priset.... ja snacka om att göra riktiga USA-KAP!!! Det är något jag är bra på! Nog om shopping.... Måste lägga ifrån mig datorn nuuu, det blir en lång dag imorgon, sleep tight

11.34


I'm so happy i can follow Desperate on ABC.... love it! hahaha


morgon yoga

Idag startade jag dagen med Yoga! Ärlig talat tycker jag inte alls om yoga, tycker det går way too slow och blir alldeles rastlös, trotts det intalar jag mig själv att det är väldigt bra. Man blir ju vig och tonar kroppen så varför inte! Nu blir det lite frukost och sedan jobb!


twitter


Ja då har man gått och skaffat sig twitter som alla pratar om! Fick döpa mig själv till Nathalill, tyckte det passade bra. Det är nämligen så alla här utalar mitt svenska namn, eftersom dem inte riktigt kan säga iii... sweet!

andy and justin

Finley and Morgan made me watch Justin and Andy abov... and now i can't stop watching them.. they're pretty funny..... HA!!!

beer pong and flip cup


Blev party med Linnea och Marina i helgen... Det plev beer pong och flip cup... Vi körde en hel halvtimma innan vi var framme vilket här är räknas som "nästan för långt bort för att ens komma" Hemma är i alla fall jag van vid att köra nästan minst en halvtimma innan jag kommer fram till något. Lördagskvällen tillbringade jag med Linnea, vi sov över hemma hos henne och på morgonon fick jag swedish panncakes med jordgubbar, blåbär och grädde... (gud vad amerikanare bara älskar våra pannkakor)

Nu blir bär det av till skolan, sedan gymmet!

gorgeous dress


IT'S TOO HOT HERE TODAY.......

"we can't find our car..."

.... Well, the truth is that it was too hot to walk... Ja så sa vi till securitas bilen när vi var och shoppade. Mallet är jättestort och att gå ute i stekande sol är inte det roligaste! Vi hoppade in i bilen och man hör hur han pratar i sin radio, i have two girls that  can't find their car... Han frågar mig var jag har för bil, modell, och år och rappoterar vidare till sina kollegor... Hahaha, där sitter vi i bakstätet och skrattar! Man får ta sina chanser när man kan!

chasing for ice cream


 
Idag satt jag i tre timmar framför datorn mitt på dagen, jag som tänkt att jag skulle få lite sol... Tänk, det skulle man inte ha råd att kasta bort hemma i Sverige, jag skulle få panik av tanken att inte vara ute och utnyttja solen. Men man kan inte alltid vara ute så fort solen skiner, ja, då skulle men ju aldrig få något gjort här! Hann ringa både mamma, pappa och Malin som jag längtar så mycket efter (min bff som lämnat mig för Sverige) Fick också bokat flighten till TEXAS! YEY, ännu ett nytt ställe att besöka inom kort...! Kvällen avslutades tillsammans med lite vänner. Blev middag + sport. Efter det det blev alla sugna på glass, så åkte till sex olika glassbarer innan vi hittade ett litet jättemysigt ställe på Mill som var öppet. Satt där och åt glass och drack milkshake och tittade på alla fulla människor som vandrade omkring en sen onsdagsnatt...

hiking in the dark


Jag och Linnea var och hikade Camelback mountain häromdagen tillsammans med två killar från gymmet.. ja två riktiga biffar, och då menar jag riktigt stora, haha.. när vi såg den ena killen komma ur bilen tänkte vi, harregud hur ska vi klara deras temop... men vi var ganska duktiga, han trillade mest fram, HA! Hikade hela vägen upp, vissa ställen var väldigt branta så det blev en del klättring! Uppe på toppen av alla ställen möter jag konstigt nog min granne som berättar för mig att han hört att jag gör underbara svenska panncakes, (antar att min världpappa varit där och skvallrat). När solen väl börjar gå ner tar det inte många sekunder innan det är mörkt.. Vi vandrade ner i mörker.... vilket var lite obehagligt för man såg ju knappt vart man satte fötterna.. Vi hör en av killarna säga: Sssssssssch!! I hear a raddlesnake.. (skallerorm) stand still. Ja då fick jag lite panik och drog fram min dominanta sida, stod still på en sten och skrek åt en av dem att komma och ta mig, lyft bort mig härifrån!  usch dem där ormarna är inget att leka med. Efter detta säger han; Girls, be careful where you put your hands, think of the scorpions! Gosh, dem hade man ju nästan glömt av! Haha, men vi kom ner levande, och det var jätteskoj att få promenera lite i mörker i alla fall.... vi hade ju världens vackraste utsikt 
 'ju mindre skorpioner ju farligare... några av djuren man kan möta på vägen
           

a night out


YEY! Blev en massa party i helgen. Blev Collegesfester med röda plastmuggar och en massa folk, ja så mycket folk att polisen fick komma och avbryta det roligt.... men då var det bara att traska vidare till nästa lägenhet..  träffat massor av nya underbara människor och dansat till day 'n' night.....!


"I'll take ur fish and make it into a sushi roll"


På tok för trött idag... men jobbet kallar! Var runt på massor av colleges fester igår, gick från rum till rum... två killar började tjafsa. Killen som bodde i huset trodde att min killkopmpis snackat skit om hans fiskar... Så mitt i allt hör man... Who said; I'll take ur fish and make it into a sushi roll? Who said that? ha?  My gosh killar.... kan inte göra annat än att skratta! pics on the way!

RSS 2.0