Party på en måndag

Igår var det party, brukar bli så på måndagar! Var först på en födelsedagsfest med god mat och live musik. Efter det gick vi ut i Scottsdale. Här går folk ut varje dag - jag gillar det! Känner man inte för att festa fredag - lördag kan man alltid välja en annan dag. Vi hade jättetrevligt och bestämde igår att vi idag ska åka skridskor. Min mamma har nämligen varit snäll och skickat över mina riktiga konståkningsskridskor - så om några timmar står jag på is igen och gör piruetter!


Shoppinghysteri!

Jeans - Urban Outfitters  Linne - Urban Outfiters


Det är mellandagsrea! Alla mall är fulla med shoppinggalna människor. Victoria Secret har den största rean så självklart var man tvungen att handla en del därifrån. Fick också shoppat lite från min favoritbutik - Urban Outfitters. Hittade ett par coola svarta stuprörsjeans och ett jättesött linne. Urban - kan gå där inne i flera timmar och titta på alla fina kläder, skor, accesoarer, hattar, böcker och gud vet allt vad dem har! Mellandagsrea är galet!

Hej alla glada - nu är jag också en i mängden!


Bloggar från andra sidan. Bor sedan åtta månader tillbaka i Usa  - i härliga, underbart soliga Phoenix. Jobbade i några månader efter studenten men bestämde mig sedan snabbt för att åka iväg som au pair. Ville göra något spännande, ville komma ut i världen och se mig om lite! Ångrar mig inte för en sekund. Man har så fruktansvärt roligt, man får resa, lära känna nya människor och man växer som människa! Även om au pairlivet kan vara krävande är det absolut någonting jag stort rekommenderar att prova - du kommer inte att ångra dig, jag lovar!

RSS 2.0