airport

Anouck Lepere by Magnus Unnar, Dazed and Confiused October 2009
Uppe med tuppen idag, körde min hostdad till flygplatsen, han är påväg till Mexico han!! När jag satt i bilen påväg hem tänkte jag, åhhh, nästa gång jag åker till flygplatsen är det för att hämta upp mamma och mormor som kommer från Sverige. Inte sett dem på 17 månader. Im soooo excited. Men haha ska faktiskt iväg fill flygplatsen ikväll igen för att hämta upp Marina som kommer från San Francisco. Stannade för att inhandla massor av grocerys påvägen hem, så nu blir det bagels med cream cheese.

btw, jag älskar hennes stövlar!!! känns dock lite för tidigt för att bära sånna här, little too hot still

Kommentarer
Postat av: m'

det var den. okej, inte mkt faktiskt :D

2009-10-11 @ 18:47:51
URL: http://matildaarosqvist.blogg.se/
Postat av: Jackie

haha jaa faktiskt väääldigt liten värld!! Har inte pratat med henne sen dubai typ :S men ska skriva tll henne iaf haha! Tror eve pratar med henne ibland kanske!Hur vaarmt har ni det där borta nu förresten?! Hösten är all in här nu myyys!!take care!!

2009-10-12 @ 00:30:29
URL: http://jsandberg.blogspot.com
Postat av: Takai

svar;

i usa?

var där på familjesemester <3

2009-10-12 @ 01:01:40
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Leiden

jo tanken var att jag skulle det och det vart massa fram och tillbaka men till slut så gick det inte som vi ville så jag kom aldrig dit igen som au pair. Men jag var och hälsade på min gamla hostmamma i maj för att delta under hennes bröllop och så. SÅ härligt att vara en stund i Phoenix så som jag saknat de men oj vilken skilland typ alla butiker hade stängt.Har förresten H&M hunnit öppna än vid Keirland? Såg att de skulle öppna till hösten när jag var där.

2009-10-12 @ 01:45:20
URL: http://leiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0