Yves Saint Laurent


Skypade precis med mamma som sa -vänta så ska du få se vad jag köpt!! Nät-skorna som-jag-kallar-dem från YSL, ahh älskar dem och vill också! Skypade med Carro också, min svenska kompis som jag inte pratat med på så sjukt länge. Hon hade förfest i sin lägenhet hemma i Göteborg, saknar den gamla goa tiden. Men att få en lite skymt av dem var underbart! Love my friends!!!! THANKS GOD FOR SKYPE! 

Kommentarer
Postat av: Leiden

Aoouch that sucks. Jag tror jag betalade mindre än 30 till och med. Men men de är galet coola så 130 är inte fy skam för dem i alla fall. =) Har fått många komplimanger för dem här hemma i kalla Sverige.

2009-10-11 @ 02:43:22
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Leiden

För övrigt är min låda på bilden inhandlad i usa 1.99 dollar på oooooh kommer inte på vad butiken heter men vet att de finns/fanns en vid desert ridge. Michaels kan den affären ha hetat så? Tror de.

2009-10-11 @ 02:45:45
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-11 @ 11:28:04
Postat av: melissa

SV: hihi tack så jättemycket :)

2009-10-11 @ 15:16:51
URL: http://melissablogg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0