i just don't wanna do what im doing right now.

Wildfox-105_large

i rather do this.


vegass baby


Lite dålig uppdatering här, sorry. Blir så när man har finbesök från Sverige. Imorgon drar vi till grand canyon och efter det bär det av till vegas. talk soon. bye!


fashion is the healthiest motivation for losing weight -Karl Lagerfeld

Tumblr_krl7dps6gb1qzbqbwo1_400_large
Hade nyligen en presentation om Chanel i skolan. Så är obsessed med Chanel just nu haha. Haft en skön och slapp lördag, kollade precis på Leagely Blond, man kanske ska ta och bli advokat? Hade varit en utmaning ha! Nu sängen.  

you make the world beautiful


Nyss hemkommen från oldtown Scottsdale. Åt god middag med både för, huvud och efterätt. Älskar att mamma och måmå är här. Bild - min sammetstop och mina två skärp, några av mina kap jag gjorde härom dagen. Nu blir det sängen!!!

classclassclassclassclassclassclassclassclassclass

Image and video hosting by TinyPic

Nu - fashion class, ska iväg och lyssna på resten av alla redovisningar. Sedan ska jag göra något väldigt spännande. Nej måste springa annars blir jag sen (vilket alla amerikanare är hela tiden, men inte jag!! HA) later folks!


the best things in life aren't things

Image and video hosting by TinyPic
..but still..... Älskar second hand. Var inne i två butiker härom dagen och hade lovat mig själv att inte handla något. Kunde inte låta bli, hittade de sötaste sakerna, två fina skärp, en svart sammet top, en stickad tröja, örhängen och en kofta. Och då snackar vi priser som $3 plagget. Nya favorit plagg i garderoben. love it

about to pick up my two favorite people in the world


Så jag hade min "presentation" i morse. Den om Coco Chanel, gick bra, fick med alla fakta jag ville plus att Karl Lagerfelds pappa är svensk ha!
Så det är den 13 oktober idag vilket innebär IHHHHH!!! Mamma och måmå kommer hela vägen från Sverige för att stanna med mig i 15 dagar. Tror nästan att jag kommer att bli lite nervös när jag om sju timmar står på flygplatsen och tar emot dem. Inte sett dem på 17 månader/540 dagar = FÖR LÅNG TID. Jag är lycklig! Hoppas verkligen att dem har med sig lösgodis. Godiset i usa är värdelöst
- later people!


girls do not dress for boys. they dress for themselves, and of course, each other. if girls dressed for boys they'd just walk around naked at all times -Betsey Johnson

Tumblr_kpi89hblmm1qzkfabo1_500_large
Skor acne


no wonder our perception of beauty is distorted


watch and learn

airport

Anouck Lepere by Magnus Unnar, Dazed and Confiused October 2009
Uppe med tuppen idag, körde min hostdad till flygplatsen, han är påväg till Mexico han!! När jag satt i bilen påväg hem tänkte jag, åhhh, nästa gång jag åker till flygplatsen är det för att hämta upp mamma och mormor som kommer från Sverige. Inte sett dem på 17 månader. Im soooo excited. Men haha ska faktiskt iväg fill flygplatsen ikväll igen för att hämta upp Marina som kommer från San Francisco. Stannade för att inhandla massor av grocerys påvägen hem, så nu blir det bagels med cream cheese.

btw, jag älskar hennes stövlar!!! känns dock lite för tidigt för att bära sånna här, little too hot still

Yves Saint Laurent


Skypade precis med mamma som sa -vänta så ska du få se vad jag köpt!! Nät-skorna som-jag-kallar-dem från YSL, ahh älskar dem och vill också! Skypade med Carro också, min svenska kompis som jag inte pratat med på så sjukt länge. Hon hade förfest i sin lägenhet hemma i Göteborg, saknar den gamla goa tiden. Men att få en lite skymt av dem var underbart! Love my friends!!!! THANKS GOD FOR SKYPE! 

LA land


Tittar på massor av bilder från LA och längtar tillbaka... Här är vi på ute på Teddy's i Hollywood. Jag, Stephanie och min första Natalie friend ever (tror jag?) aldrig tidigare haft en vän med samma namn som jag haha. Hon bor i en lägenhet i West Hollywood, ni har säkert sett dem om ni följer The Hills, hon bor i samma complex som LC bodde i. Ljuvliga lägenheter. Nära till allt, så när vi vaknade på morgonen var det bara att promenara några minuter innan vi kom fram till världens finaste mall, The Grove. Drömmer och vill tillbaka....
Nu blir det after work!!

this is how it works, you're young until you're not, you love until you don't, you try until you can't

Tumblr_kpq20xgf461qzdroso1_500_large
Just had my exam. If that wasn't enough. Now i have to study ALL FREAKIN DAY -jag, 6 timmar sedan. Som ni förstår har jag pluggat hela dan, och nu går det inte in mer i mitt lilla huvud, you try till you can't..... Håller på med mitt project arbete om hon som gav oss alla "den lilla svarta", införde byxor och sportkläder åt kvinnan och sa "a girl should be two things: classy and fabulous" 
-Coco Chanel


don't be afraid to fail, be afraid not to try

20080524161817
Som jag sa till Catrine igår och Malin idag, det handlar om att vara stark och tro på sig själv, vill man något tillräckligt mycket och tror på sig själv så kan man allt i livet - det tror jag på. Tänk om jag skulle lyssnat på alla dem som sa åt mig att inte lämna Sverige. Tänk om jag skulle lyssna på alla dem som sa att jag inte skulle klara av det, HA jag klarade det. Man ska lyssna på sig själv först, man kan aldrig veta tills man testat något, eller hur? och vet ni vad, jag är så glad över att jag åkte, att åka var det bästa beslut jag tagit i mitt liv. Våga - you might love it

If its good its good - if its bad, its experience.

sometimes you leave because you really want to stay.


sometimes you leave because you really want to stay. Kan detta kännas igen? hmmm. tänk på vad orden verkligen betyder.


brakebrakebrakebrakebrakebrakebrakebrakebrake

Whitney

Olivia


Roxy

Erin K.
Tar en paus från pluggandet för att titta på min älsklings-serie som börjar på MTV NU!!


i rather do something else right now.......

Tumblr_kpsjwjujya1qzz3wdo1_500_large
Plugg, plugg, plugg, plugg och åter plugg, igår satt jag med näsan i boken i timmar. Och det första jag gör när jag vaknar är detsamma. Class klockan 9 denna morgon, ställde klockan på 5,30 för att kunna få något gjort innan jag drar iväg till skolan, men det var svårt att gå upp så jättetidigt. Klockan är nu 7 så ska försöka avsluta mitt femte kapitel som handlar om alla tänkbara material -- cotton, silk, rayon, nylon, lyocell och gud vet vad!!!!!!!

good job

Image and video hosting by TinyPic
Detta älskar jag just nu. Det ska vara STORA ringar och massor av dem, och till detta massor av armband. Hett, hett, hett. Har hitta mycket snyggt av detta från Forever21 och Charlotte Russ. later!

dear shoes i love you


Jag älskar mina nya skor. Så sköna att gå i och så himla snygga!

Phoenix Fashion Week

Lite bilder från Phoenix Fashion Week. Som jag sa tidigare, inte mycket att hurra för :( Sitter nu på ett café och pluggar inför mitt stora prov på torsdag. Känner mig så stressad, denna helgen har varit  H E K T I S K , i just want to relax. now. please.


i think that you are cool

Image and video hosting by TinyPic
Fick biljetter till gårdagens Fashion Show, och min kära vän Stephanie fixade oss VIP seats, hon sa något som lät väldigt bra till damen som frågade om vi hade vip -tickets. Man får slå sig fram ibland, right! Dem hade showen på Valley Ho, ett hotell i Scottsdale bara ett stenkast från var jag bor. Var inte jätteimponerad av showen, kläderna var inget speciellt och modellerna kändes tråkiga. Men jag är glad att jag gick. Lägger upp bilder senare! Nu ska jag iväg och ha lunch med kära Marina som jag inte träffat på evigheter innan vi alla are going to tailgate inför dagens stora GAME! men jag hade bara velat vila....... ha, life is tough

Balmain spring 2010

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Det är fashion week i Phoenix. Jag hoppas att jag kan få biljetter tills imorgon, för vill så gärna gå!!

RSS 2.0